ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA NA WEB STRANICAMA

Kako bismo stekli Vaše povjerenje i ispunili Vaša očekivanja s posjetiteljima i gostima našeg hotela pristupamo s posebnom pažnjom.

Ovim dokumentom nastoji se objasniti način postupanja s osobnim podacima koje prikupljamo od Vas ili o Vama na ovoj web stranici.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Hotel A’mare štiti Vaše osobne podatke. Svim našim gostima kao i posjetiteljima hotela jamčimo da se svi osobni podaci tretiraju kao povjerljivi.

Osoblje hotela dužno je čuvati i štititi sve osobne podatke koji se obrađuju tijekom rada. 

Sve Vaše podatke prikupljamo, koristimo i obrađujemo u skladu s Politikom privatnosti te odredbama GDPR-a i Zakona.

SVRHA PRIKUPLJANJA OSOBNIH PODATAKA

Davanjem osobnih podataka kao što su e-mail adresa, telefon i sl. dajete izričitu suglasnost hotelu A’mare da Vaše podatke koristi u relevantne svrhe. Ako ne želite da hotel A’mare koristi Vaše podatke u bilo koju od gore navedenih svrha, slobodni ste povući svoju suglasnost za obradu podataka. 

VRIJEME TRAJANJA POLITIKE PRIVATNOSTI 

Onog trenutka kada nam dostavite svoje podatke, pristajete da Vas kontaktiramo. Vaše osobne podatke štitimo trajno, a u svakom trenutku možete se isključiti s naše mailing liste.

SADRŽAJ PRAVILA PRIVATNOSTI

Vaše osobne podatke čuvamo te ih ne otkrivamo nikome bez Vašeg izričitog pristanka jer je to u suprotnosti s politikom privatnosti te Općom uredbom i Zakonom. 

Podaci o kreditnoj kartici koje nam dostavite koriste se samo kao sredstvo osiguranja plaćanja rezervirane usluge. Nakon propisno pružene i plaćene usluge, ti se podaci više neće koristiti bez Vašeg izričitog pristanka. Ispunjavanjem obrasca na web stranici jamčite da su podaci koje ste unijeli točni i slažete se s uvjetima naše politike privatnosti.

POVJERLJIVOST

Ovim putem naglašavamo da će Vaši osobni podaci ostati povjerljivi kada posjetite web stranicu hotela i tijekom posjeta hotelu, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da Vaše osobne podatke nećemo otkrivati trećim stranama, osim u slučajevima propisanim zakonom.

KORIŠTENJE KOLAČIĆA

Kako bismo Vam olakšali pregledavanje naše web stranice, koristimo kolačiće. Riječ je o malim tekstualnim datotekama koje vaš preglednik sprema na vaše računalo kada posjetite našu web stranicu.To čini pregledavanje naše web stranice lakšim i bržim. 

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA DJECE

Hotel A’mare ne prikuplja, ne koristi i ne otkriva osobne podatke o osobama mlađim od 16 godina,  uz pomoć kojih se s njima može stupiti u kontakt putem interneta bez izričitog dopuštenja roditelja ili zakonskog zastupnika. Međutim, ne možemo znati odnose li se podaci koje obrađujemo na osobe mlađe od 16 godina. Stoga savjetujemo svim roditeljima i skrbnicima da osobe mlađe od 16 godina pouče o odgovornom i sigurnom postupanju s osobnim podacima na internetu. Hotel A’mare jamči zaštitu osobnih podataka djece predviđenu posebnim zakonima koji uređuju ovu problematiku. 

OSJETLJIVI PODACI

Izraz “osjetljivi podaci” odnosi se na podatke koji se tiču Vašeg rasnog ili etničkog podrijetla, političkih stavova, vjerskih ili filozofskih uvjerenja, članstva u sindikatu, zdravlja, seksualnog života ili seksualne orijentacije, genetskih podataka, kaznenih dosjea, biometrijskih podataka, podataka koji se odnose na zdravlje ili spolnog života ili seksualne orijentacije pojedinca. Općenito ne prikupljamo osjetljive podatke osim ako nam ih dobrovoljno dostavite ili ako ne postoje druge pravne osnove propisane Uredbom i/ili Zakonom. Hotel A’mare može samostalno i dobrovoljno koristiti zdravstvene podatke koje ste nam dostavili kako bismo Vam bolje služili i zadovoljili Vaše specifične potrebe. 

VIDEO NADZOR

Kao voditelj obrade podataka Hotel A’mare ima legitiman interes za provođenje mjera videonadzora za zaštitu imovine i osoba, u vezi s određenim radnim mjestima i zakonsku obvezu postavljanja nadzornih kamera koje snimaju zaposlenike i sve osobe koje se kreću u vidnom polju nadzorne kamere. Hotel A’mare je na propisani način označio mjesta na kojima su postavljeni uređaji za videonadzor. Sustav videonadzora zaštićen je od neovlaštenog pristupa. Videosnimke se čuvaju najdulje 6 mjeseci, osim ako zakonom nije propisan duži rok čuvanja ili služe kao dokaz u sudskom, upravnom, arbitražnom ili drugom jednakovrijednom postupku.

PROVJERA, IZMJENA ILI BRISANJE OSOBNIH PODATAKA

U bilo kojem trenutku možete provjeriti, izmijeniti ili izbrisati osobne podatke koje ste nam dali prilikom posjete našoj web stranici (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našoj bazi podataka). Ako želite ostvariti ovo pravo, slobodno nas kontaktirajte na info@hotelamare.com 

MARKETINŠKE KOMUNIKACIJE 

Ukoliko ste nam dali privolu za primanje newslettera o raznim promocijama i događanjima u hotelu A’mare, ovlašteni smo Vam ga slati.

PROMJENE I RASKID UVJETA KORIŠTENJA

Hotel A’mare pridržava pravo izmjene ili ukidanja bilo kojeg ili svih dijelova ove web stranice i Politike privatnosti na web stranici hotela A’mare u bilo kojem trenutku

APPLY FOR A JOB